APARTMANI BEOGRAD CENTAR

stan na dan beograd centar | apartmani beograd centar | smeštaj beograd centar

 

Apartmani Beograd Centar

Apartman Brankova je dobro opremljen ,nalazi se na lepoj lokaciji u centru Beograda, a posebno je pogodan za veće grupe gostiju. Apartman za iskusne putnike - Brankova.

Stan na dan Beograd

Sve veći broj putnika koji posećuju Beograd se odlučuje na rentiranje stana po popularnom sistemi STAN na DAN. Isprobajte ovaj vid rentiranja i uverite se u pogodnosti.

Izdavanje stanova centar

Izdavanje stanova na dan tj noć u Beogradu je ovih dana popularniji vid rentiranja od najma hotelske sobe. Iznajmite stan na dan u Beogradu već danas!

APARTMAN BRANKOVA

Lux lokacija Apartman Brankova Centar je smešten u samom centru Beograda i odlično je mesto za goste koji žele da su u centru zbivanja.Apartmani Centar je prostran i može da primi veću grupu gostiju, tačnije osam odraslih osoba. U slučaju da u Begrad dolazite sa prijateljima ili poslovnim partnerima ovaj apartman treba da bude prvi izbor.Ovaj stan je odlično opremljen, svetao i pruža makimalan komfor tokom vašeg boravka.Dovoljno je reći da ovaj apartman ima 110 m2 korisne površine i dve terase.Stan se nalazi na međuspratu drugog i trećeg sprata i pun je pogodak za naše goste koji preferiraju smeštaj niže spratnosti.Na raspolaganju su tri spavaće sobe opremljene sa ukupno pet spavaćih kreveta.Apartman ima kupatilo i toalet, a kuhinja je potpuno opremljena za spremanje hrane.
060/602-66-62

Apartmani Beograd Centar

Luksuzni apartmani i stanovi Apartmani Beograd Centar . Kratkoročno izdavanje stanova i apartmana u Beogradu.

060/602-66-62

Apartmani Beograd Centar

Luksuzni apartmani i stanovi Apartmani Beograd Centar . Kratkoročno izdavanje stanova i apartmana u Beogradu.

060/602-66-62

Apartmani Beograd

Potpuno besplatna android aplikacija.

Preuzmi Android aplikaciju